Căutare MDM

Buletin

Plăcuțe de frână Fiat Stilo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12922 prin manual-mecanic
Plăcuțe de frână Fiat Stilo Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am montat niște plăcuțe de frână spate pe un Fiat Stilo 1.9 Multijet din 2006 și când frânez pedala coboară prea mult și trebuie să pompez pentru a putea ține pedala apăsată. În timpul montării plăcuțelor din partea dreaptă spate a trebuit să demontez etrierul pentru a putea coborî pistonul, deoarece acesta nu era la locul lui. După ce am făcut toate acestea, am procedat la aerisirea circuitului de frână și se pare că totul a fost în regulă. Ți s-a întâmplat vreodată așa ceva? Aștept ajutorul tău, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12945 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Plăcuțe de frână Fiat Stilo
Sunt sigur că ai ceva în neregulă cu cilindrul. Ca să recuperezi cilindrul, trebuie să rotești pistonul cu o bandă spre dreapta și cu cealaltă spre stânga. Am avut o mașină căreia i s-au schimbat plăcuțele de frână la un service auto și a trebuit să schimb un cilindru pentru că l-au stricat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12951 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Plăcuțe de frână Fiat Stilo
Cred că ar trebui să aerisești sistemul, nu este aerisit corect și asta e toată problema, există o bulă de aer care plutește pe acolo, ține minte că trebuie să aerisești toate cele 4 frâne, nu doar pe cea pe care ai scos-o, și să o faci de la cea mai apropiată de pompă până la cea mai îndepărtată.