Căutare MDM

Buletin

Zgomot în ambreiaj sau în cutie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12863 prin manual-mecanic
Zgomot în ambreiaj sau cutie de viteze. Publicat de manual-mecanica
Salut, aș vrea să știu dacă mă poate ajuta cineva cu o camionetă Chevy pe benzină de 1,6 litri. Am înlocuit ambreiajul și acum când opresc mașina, se aude că se destramă transmisia. Dacă o opresc cu ambreiajul apăsat, nu face niciun zgomot. Ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12872 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Zgomot în ambreiaj sau cutie.
Logic este o cutie, deci spui că problema este că, pentru a ști din ce parte a cutiei este vorba, trebuie să o demontezi. Când conduci pe șosea, sună la fel sau se diminuează cumva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12875 prin manual-mecanic
Verificați lumânarea de la guler sau rectificați bila ambreiajului, verificați nivelul uleiului din cutie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12914 prin manual-mecanic
Nu prietene, nu sună pe pistă, una dintre îndoielile pe care le am este că au turnat uleiul în cutie și mecanicul mi-a spus că e roșu ca ATF-ul și a adăugat 80w90, nu știu dacă asta o fi o parte a problemei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12915 prin manual-mecanic
Scuză-mi ignoranța, ce este lumânarea de tip guler? Nu știi ce tip de ulei ar trebui să folosească transmisia manuală Chevy din 2003?