Căutare MDM

Buletin

Audi A4 a pierdut accelerație și putere.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12855 prin manual-mecanic
Salut,
este prima dată când scriu așa că nu voi divaga și voi vedea dacă cu experiența ta pot rezolva problema.

Am un Audi A4 B5 1.9 TDI 115 CP și am făcut 190.000 km și de aproximativ 1.000 km observ că nu mai trage ca înainte, accelerează mai încet până la 1900 rpm și apoi revine la normal. Se întâmplă la toate treptele de viteză și are probleme să ajungă la 130, 140.
Am curățat țeava de eșapament, are filtre noi (toate) și ulei, nu știu la ce să mă mai uit, mașina a mers mereu foarte bine la turații mici și acum e inutilă. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12917 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Audi A4 a pierdut accelerație și putere
Salut Karma, pot să-ți spun că având în vedere kilometrii ăia, s-ar putea să fie nevoie să verifici injectoarele. Cu acești kilometri, care nu sunt mulți, s-ar putea să înceapă să dea niște erori. Nu știu dacă modelul tău are catalizator, dar dacă da, ar putea fi și acesta un factor.
Nu știu ce altceva să spun în afară de mult succes...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12946 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Audi A4 a pierdut accelerație și putere
schimbați debitmetrul