Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu Atlantic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12807 prin manual-mecanic
Ajutor cu Atlantic Publicat de manual-mecanica
Ei bine, cer ajutor cu Atlantic-ul șefului meu. Se pare că cutia de viteze era stricată, așa că am dat-o la schimb (cea pe care ne-au dat-o la schimb funcționează, a fost testată), așa că am instalat-o acum.

Dar problema este că mașina este foarte lentă, nu are putere, este foarte lentă (durează ceva să urce:uscat: ), dar imediat ce ajunge pe o coborâre sau pe o suprafață plană, prinde putere.

Am întrebat mai mulți mecanici și ne-au spus mai multe lucruri. Gluma este că am făcut tot ce ne-au spus și tot e la fel.

- Că nu mai are timp (Am luat-o deja și tot e la fel).
- Bujii (Noi și la fel).
- Platinum (Noi și reglate și la fel).
- Că s-ar putea să nu funcționeze motorul (Tocmai i-au re-ringat, nu cred că e asta).

Ce credeți că ar putea fi? Sper că ne puteți ajuta să reparăm. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12836 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu Atlantic
Dacă aveți vreo îndoială, verificați mai întâi compresia pistoanelor, care ar trebui să fie de cel puțin 100 psi sau cel puțin 90 psi. Transmisia mașinii dvs. este automată sau standard?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12840 prin manual-mecanic
Transmisia e automată.

Și uite, mașina e reparată, iar motorul tocmai a fost verificat și verificat. Pistoanele sunt incluse, nu?

Și dacă ar fi pistoanele, ai scoate bujiile îmbibate în ulei? Scoate doar cele afumate.

Greșesc, corectează-mă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12842 prin manual-mecanic
Nu este necesar să umezești bujiile pentru a evita compresia, de aceea îți spun să o duci la un alt mecanic și să-ți dea citirea compresiei piston cu piston dacă citirea este bună, așa cum ți-am mai spus, nu este motorul, poți verifica și dacă motorul se turează mai mult decât poate merge, dacă da, cutia patinează, îmi imaginez că este automată, acum dacă motorul tresare și nu se turează, este motorul, verifică și anunță-mă, nu este prea mult mai târziu, din neglijență, segmenții s-ar putea mișca la montare sau ar putea exista o scurgere de compresie la supape.