Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu Atlantic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12807 prin manual-mecanic
Ajutor cu Atlantic. Publicat de manual-mecanica
Așadar, am nevoie de ajutorul tău cu mașina Atlantic a șefului meu. Cutia de viteze s-a stricat, așa că am schimbat-o cu una nouă (cea de schimb a funcționat, a fost testată). Am instalat-o și este deja la locul ei.

Dar problema este că mașina merge foarte încet; nu are putere și este foarte lentă (îi ia o veșnicie să urce:uscat: ). Dar imediat ce ajunge pe un deal sau pe o suprafață plană, prinde viteză.

Am întrebat mai mulți mecanici și ne-au spus diverse lucruri. Chestia e că am făcut tot ce ne-au sugerat și este tot la fel. Au spus

că s-ar putea să nu mai fie la timp (am dus-o deja și este tot la fel).
, că bujiile erau noi
erau noi și reglate corect și sunt tot la fel.
Au spus chiar că motorul ar putea fi defect (tocmai a fost recondiționat, deci nu cred că asta e problema).

Ce crezi că ar putea fi? Sper că ne poți ajuta să reparăm problema. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12836 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Ajutor cu Atlantic
Dacă aveți vreo îndoială, verificați mai întâi compresia pistonului, care ar trebui să fie de cel puțin 100 psi sau cel puțin 90 psi. Transmisia mașinii dvs. este automată sau manuală?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12840 prin manual-mecanic
Transmisia este automată.

Și uite, mașina este reparată complet, iar motorul tocmai a fost dus la recondiționare și verificare; asta include și pistoanele, nu?

Și dacă ar fi pistoanele, nu ar fi bujiile ude cu ulei? Ies doar afumate.

Greșesc, corectați-mă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12842 prin manual-mecanic
Bujiile nu trebuie neapărat să fie ude ca să existe o lipsă de compresie, de aceea îți spun să o duci la un alt mecanic și să-i faci o citire a compresiei piston cu piston. Dacă citirea este bună, cum am mai spus, nu e motorul. Poți verifica și dacă motorul are turații mai mari decât se mișcă. Dacă da, transmisia patinează; îmi imaginez că e automată. Acum, dacă motorul se oprește și nu are turații, e motorul. Verifică și anunță-mă. Nu ar strica să verifici de două ori; uneori, din cauza neglijenței, segmenții pistonului se pot deplasa la montare sau s-ar putea să existe o scurgere de compresie la supape.