Căutare MDM

Buletin

Cred că trebuie să schimb pompa de ulei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni - Acum 15 ani și 6 luni #12830 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cred că trebuie să schimb pompa de ulei
Uite, am un Mercedes-Benz Sprinter la care recent i-am recondiționat motorul. Am pus unul nou, inclusiv pompa de ulei. Când este cald, are o presiune de 5,5 până la 7 kg, la cald, și 14 kg, la rece. Când este cald, are o presiune de 14 kg, iar când este rece, 18 kg. Uite, în opinia mea, o presiune de 5 sau 7 kg este normală. Îți spun de ce, pentru că o presiune excesivă a uleiului ajunge adesea să rupă rulmenții. Dacă încă nu ești sigur de presiunea uleiului, mergi la un magazin care vinde manometre și verifică presiunea uleiului. Cu stimă
. P.S. Dacă ești curios, schimbă uleiul și filtrul și vezi ce se întâmplă. Uleiul își pierde adesea vâscozitatea, ceea ce provoacă o creștere a debitului de fluid și pierderi de presiune, dar asta se întâmplă doar cu ulei care are cel puțin 15.000 km vechime. Cu stimă.
Ultima ediție: acum 15 ani și 6 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12832 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cred că trebuie să schimb pompa de ulei
Aaa ok ok mulțumesc foarte mult... salutări.. mi-a fost foarte util.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12834 prin manual-mecanic
Bine, în primul rând, ce ulei folosești? Primul lucru este să încerci să verifici presiunea cu ulei 20w50. Conectează un manometru fizic de presiune a uleiului în loc de becul de presiune a uleiului de pe chiulasă. Verifică presiunea la temperatura normală de funcționare (90 până la 100 de grade Celsius). Notează presiunea la 2000 rpm. Ar trebui să fie de cel puțin 19 psi (psi). Acestea sunt specificațiile VW. Apoi explică ce s-a întâmplat.