Căutare MDM

Buletin

Peugeot 205 fără încălzire

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12785 prin manual-mecanic
Peugeot 205 fără încălzire Publicat de manual-mecanica
Am un Peugeot 205 diesel și de ceva vreme încălzirea nu mai produce aer cald. Mi s-a spus că ar putea fi radiatorul încălzirii, dar nu știu cum să verific și, dacă da, cum să-l demontez. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18464 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot 205 fără încălzire
Poate că e puțin cam târziu să răspund, dar tocmai am devenit utilizator. Radiatorul de încălzire este sub bordul mașinii, chiar deasupra radioului. Nu știu cum să ajung la el, dar acolo se pune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18471 prin manual-mecanic
Mulțumesc, Karma, pentru interes și pentru că mi-ai răspuns.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18485 prin manual-mecanic
Ei bine, încă unul care ajunge târziu doar că sunt utilizator de ceva vreme, dar tocmai am descoperit forumul hahaha, ei bine, presupun că l-ai reparat, în orice caz, pentru a-l accesa ai nevoie de multă răbdare, manualul de service este pe pagină, îți spune exact unde este, ca să verifici dacă funcționează bine sau nu e ușor, îl scoți, îl umpli cu apă cu un furtun pe o parte
și vezi cum iese apa, dacă iese fără probleme nu este radiatorul, adică nu este înfundat
și în acest caz va fi ventilatorul acelui mic radiator (prescurtare de la radiator), poate curățându-l îl vei repara sau pur și simplu îl vei schimba,

salutări, ajutorul a ajuns cu 9 luni și 1 săptămână întârziere, dar mai bine mai târziu decât niciodată hehehe

salutări sper că te-am fost de ajutor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18497 prin manual-mecanic
Mulțumesc și ție, Enzolugano, pentru ajutor. Cu cele mai bune urări.