Căutare MDM

Buletin

Tranziția de la ulei la apă la Renault Express 1.4 1996

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13091 prin manual-mecanic
Remontează chiulasa cu noua garnitură de chiulasă și problema ta este rezolvată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13469 prin manual-mecanic
Asta e cel mai bun lucru pe care îl poți face... scoate chiulasa și o montezi cu o garnitură nouă... Mi s-a întâmplat și mie la un Renault 21... foarte puțin... dar am făcut chiulasa cu o garnitură nouă și așa mai departe... și problema rezolvată!! Noroc!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13525 prin manual-mecanic
Prietene David, o să mă crezi? Asta e a doua oară când se schimbă garnitura de chiulasă și problema persistă. Cunoști cumva pe cineva care are un manual de reparații pentru acest model? Aș aprecia foarte mult. Mulțumesc, prietene, pentru sfatul tău. Cu sinceritate, Pablo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13536 prin manual-mecanic
Nu știu... e foarte ciudat... că și după ce ai reparat chiulasa, problema persistă... Ai verificat chiulasa și tot? Chiulasa era în regulă sau a trebuit să o repari? Dacă totul era în regulă... nu știu. O să încerc să găsesc manualul. Noroc! B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13542 prin manual-mecanic
Verifică schimbătorul de căldură cu ulei, e montat pe filtrul de ulei, ocolește furtunurile și schimbă apa și problema e rezolvată, cred că ți-au spus deja. Atenție, nu ai nimic de pierdut încercând. Mi s-a întâmplat și mie aici cu Peugeoturi, care sunt la fel, și Renault 19, Fuego, Express Boxer și multe Colt-uri.