Căutare MDM

Buletin

Tranziția de la ulei la apă la Renault Express 1.4 1996

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12770 prin manual-mecanic
Am probleme cu tranziția ulei-apă. Am efectuat un test hidraulic la chiulasă și este în regulă. Am nevoie de ajutor cu asta sau de cineva care are manualul de reparații pentru duba Renault Express 1.4 pe benzină din 1996.
Cu sinceritate,
Araya Rodriguez

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12878 prin manual-mecanic
Primul lucru este să verificați dacă capacul de distribuție nu este crăpat și apoi să verificați venele de ulei din chiulasă, am făcut asta pe monobloc,

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13024 prin manual-mecanic
    Se poate datora și rupturilor din ambalaje.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13051 prin manual-mecanic
Cred că primul lucru pe care ar trebui să-l verifici este dacă există un schimbător de căldură între ulei și apă, apoi gândește-te la garnitura capacului. Ar putea fi o fisură în chiulasă sau în bloc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13077 prin manual-mecanic
Sunt de acord cu Davalos, mai întâi verifică răcitorul de ulei (dacă are), apoi treci la altceva.