Căutare MDM

Buletin

Cum setez sincronizarea la Citroen C4 2.0lt 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12766 prin manual-mecanic
Am un Citroen C4 și s-a rupt cureaua de distribuție. Am nevoie de informații despre cum să o pun la loc la timp. În orașul meu nu există nicio reprezentanță sau mecanici Citroen.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12771 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum setez sincronizarea la Citroen C4 2.0lt din 2005
Trimite-mi un e-mail și ți-l voi trimite. Spune-mi doar codul motorului. La benzină apar trei: RFJ, RFK, RFN.
SAU E MOTORINĂ? Cu cele mai bune gânduri.:woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12818 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum setez sincronizarea la Citroen C4 2.0lt din 2005
Adresa mea de e-mail este Nu sunt sigur dacă e RFN sau RFK, e un motor pe benzină de 2.0i. Dacă mi le poți trimite pe amândouă, e mai bine. Am nevoie de asta cât mai curând posibil, dacă se poate, pentru că asta m-a lăsat fără mașină. Apreciez colaborarea ta.

mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12849 prin manual-mecanic
TRIMIS