Căutare MDM

Buletin

Problemă electrică la Audi 80 turbo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12663 prin manual-mecanic
Problemă electrică la Audi 80 turbo Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, sunt nou aici și cred că această pagină este grozavă pentru cei dintre noi care își repară singuri mașina.
Aș fi foarte recunoscător dacă cineva m-ar putea ajuta cu o problemă la un Audi 80 Turbo. Lampa de ceață spate nu funcționa. După ce am scos comutatorul, am observat că ajungea curent la el, dar dacă îl bypassam pentru a alimenta circuitul de ieșire, consumul era brutal. Problema este că după mai multe teste, curentul nu mai ajunge la comutator, iar semnalizatoarele, ștergătoarele de parbriz și sistemul de preîncălzire a bujiilor diesel sunt toate defecte. Siguranțele sunt bune și sincer nu știu încotro să mă apuc.
Vă mulțumesc foarte mult și felicitări tuturor pentru această pagină minunată.B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12668 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă electrică la Audi 80 turbo
Verifică releele. Cred că Audi are unul care controlează majoritatea componentelor. Dacă nu, ar putea fi controlat de o unitate BCI, ca la Peugeot. Sper că nu e cazul. Altfel, ar fi foarte scump. Verifică și spune-ne cum merge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12764 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă electrică la Audi 80 turbo
OK... releul 191919483 de la Hella, care este sub coloana de direcție, nu funcționa corect. Acesta controlează încălzitoarele și alte funcții. L-am schimbat și l-am reparat.
Vă mulțumesc foarte mult, prieteni.