Căutare MDM

Buletin

Problemă electrică la Audi 80 turbo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12663 prin manual-mecanic
Problemă electrică la Audi 80 Turbo. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou aici și cred că acesta este un site web fantastic pentru cei dintre noi care își repară singuri mașinile.
Aș fi foarte recunoscător oricui m-ar putea ajuta cu o problemă la un Audi 80 Turbo. Lumina de ceață spate nu funcționa, iar după ce am scos comutatorul, am observat că ajungea curent la ea, dar dacă l-am ocolit pentru a alimenta circuitul de ieșire, consumul de curent era enorm. Chestia este că, după mai multe teste, curentul nu a mai ajuns la comutator, iar acum semnalizatoarele, ștergătoarele de parbriz și sistemul de preîncălzire a bujiilor incandescente diesel sunt defecte. Siguranțele sunt bune și, sincer, nu știu încotro să mă apuc de aici.
Mulțumesc anticipat și felicitări tuturor pentru acest site web minunat.B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12668 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problemă electrică la Audi 80 Turbo
Verifică releele; cred că la Audi există unul care controlează majoritatea componentelor, iar dacă nu, s-ar putea să fie controlat de o unitate BCI, ca la Peugeot. Sper că nu e asta, altfel va fi foarte scump. Verifică-l și spune-ne cum merge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12764 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problemă electrică la Audi 80 Turbo
OK... releul Hella 191919483, situat sub volan, nu funcționa corect. Acesta controlează bujiile incandescente și alte funcții. L-am înlocuit și s-a reparat.
Mulțumesc mult tuturor.