Căutare MDM

Buletin

Trage între 1500 și 2000 de rulote

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 3 luni #1266 prin manual-mecanic
Trage între 1500 și 2000 RV Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor. Aș dori să-mi spună cineva cum pot elimina smuciturile la un Peugeot 307 2.0 HDi sau ce ar putea fi cauza. Am curățat injectoarele și la început erau mai bune, dar apoi au fost din nou la fel. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 3 luni #1268 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Smucituri între 1500 și 2000 RV
Cum ai curățat injectoarele? Ai folosit un Winss sau un amestec similar?

Aceste produse fac ceva, în afară de a costa bani, desigur, dar în acest caz nu cred că vor rezolva problema pentru că pare o defecțiune electronică.

Ar fi mai bine să o duci la un service auto de încredere sau la un Peugeot pentru a o diagnostica și a vedea dacă ai coduri de eroare stocate în memorie și să o testeze „la fața locului” cu mufa de diagnosticare pentru a face măsurători și a testa senzorii din mers.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1292 prin manual-mecanic
Am demontat injectoarele unul câte unul și aveau depuneri de carbon pe vârfuri. Voi încerca supapele sau filtrul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1303 prin manual-mecanic
Este normal ca injectoarele motoarelor diesel să aibă funingine fină pe capete. Duceți-l la un centru de service autorizat sau la un service auto Bosch care are o priză de diagnosticare. Această defecțiune nu este mecanică, ci electronică.

Ar putea agrava lucrurile și vă poate costa mai mult pentru bătaia de cap.

Cu cele mai bune gânduri.