Căutare MDM

Buletin

Frâne Subaru Legacy

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12587 prin manual-mecanic
Frâne Subaru Legacy Publicat de manual-mecanica
Salut, prieteni de forum... Aș avea nevoie de ajutorul vostru cu asta.
Acum o lună, conduceam mașina mea (o Legacy din '93) și, dintr-o dată, în timp ce frânam, pedala a coborât complet. Am presupus că s-a spart o țeavă, dar nu, nu a fost cazul. Ciudat este că totul a revenit la normal după aceea. Ca o notă suplimentară, vă pot spune că rezervorul de lichid de frână a crescut mai mult decât în mod normal, iar roata din partea pasagerului era prea fierbinte. Asta mă face să cred că cilindrul de frână s-ar fi putut bloca. Cert este că mașina frânează acum normal.
Aș vrea să știu dacă cineva știe ce a cauzat asta.

Cu sinceritate,
Hernan.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12603 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Frâne Subaru Legacy
Problema ar putea fi cu lichidul de frână sau cu o aerisire deficitară a sistemului, ceea ce nu este deloc normal.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12625 prin manual-mecanic
Salut prietene, de obicei este o problemă cu pompa de frână cauzată de uzura tamburelor sau garniturilor de frână. Verifică-o temeinic și repară-o sau înlocuiește-o dacă cilindrul este deteriorat. Cum spune prietenul meu kikemec, nu este normal ca nivelul lichidului să crească. Cu stimă. :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12633 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc, prieteni, pentru răspunsul prompt. Voi verifica pompa și vă voi anunța...

Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #12947 prin manual-mecanic
Când roata dreaptă s-a încălzit, lichidul de frână a făcut bule și nivelul din recipient a crescut puțin, ceea ce a dus la coborârea pedalei. Când s-a răcit, pedala s-a întărit din nou. Problema este la etrierul de frână dreapta față.