Am un Toyota Sequoia 4x4 break din 2002, am avut dureri serioase de cap cu sistemul de frânare ABS și, ei bine, l-am reparat deja. Acum, ca să fie perfect și ca sistemul de frânare și stabilitate să fie bun, trebuie să calibrez noua piesă de schimb pentru senzorul de unghi de direcție pentru acest break. Conform a ceea ce am găsit pe web, există două moduri de a le face, una cu scanerul Toyota și setând parametrii la zero și alta care ar fi cea care mi-ar funcționa, adică manuala sau mecanică, deoarece aici nici măcar Toyota nu are acel scaner, poate cineva să-mi dea manualul în spaniolă sau să-mi spună pas cu pas cum să fac nenorocita aia de calibrare, chiar și atunci când schimbi modulul de pistă vsc (rapeo sau stabilitate trebuie să faci calibrarea la zero, asta îmi va fi de folos și mie odată ce am făcut calibrarea senzorului de unghi de direcție.
Mulțumesc. Referință la defectul C1231/31. Dacă nu pot face asta, nu voi putea face ca noile module abs pe care le-am schimbat să funcționeze corect, oare se va întâmpla asta tuturor?