Am un Toyota Sequoia 4x4 break din 2002. Am avut dureri serioase de cap cu sistemul de frânare ABS și, ei bine, l-am reparat deja. Acum, pentru a-l perfecționa și a mă asigura că sistemul de frânare și stabilitate funcționează bine, trebuie să calibrez noua piesă de schimb pentru senzorul de unghi de direcție pentru acest break. Conform a ceea ce am găsit online, există două metode de a face acest lucru: una cu scanerul Toyota, resetând parametrii la zero, iar cealaltă, care ar funcționa pentru mine, este metoda manuală sau mecanică, deoarece nici măcar Toyota nu are acest scaner aici. Poate cineva să-mi trimită manualul în spaniolă sau să-mi spună pas cu pas cum se efectuează această calibrare? Chiar și atunci când schimbi modulul VSC Track (controlul rampei sau controlul stabilității), trebuie să-l resetezi la zero. Acest lucru va fi util și după ce am calibrat senzorul de unghi de direcție.
Mulțumesc. Ref. defect C1231/31. Dacă nu pot face asta, nu voi putea face ca noul modul ABS pe care l-am înlocuit să funcționeze corect; asta se va întâmpla tuturor.