Căutare MDM

Buletin

Solicit informații. VW Bora 2005 motor BER.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12548 prin manual-mecanic
Salut tuturor membrilor forumului, Acum câteva luni am cumpărat un VW Bora din 2005, un produs mexican, și caut informații tehnice despre el. Se pare că acest tip de motor a fost construit doar în câteva unități, motiv pentru care nu găsesc nicio informație. Aș dori să vă mulțumesc anticipat pentru orice ajutor pe care mi-l puteți oferi. Horacia A.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12566 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicitare informații. Motor BER VW Bora 2005.
Îți recomand să descarci manualul pentru Audi A6 din 2005, deoarece este aproape identic cu Bora. Menționezi că are un motor BER. Este cel cu 5 cilindri? Ai o problemă anume sau doar cauți niște informații?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12581 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicitare informații. Motor BER VW Bora 2005.
Bună Blanco69W, îți mulțumesc pentru răspunsul prompt. Slavă Domnului că nu am avut probleme cu Bora până acum. Cu toate acestea, mi-a plăcut întotdeauna să aud despre vehiculele pe care le-am deținut, deoarece sunt mecanic de când eram copil, deși acum sunt pensionar.
Motorul este cu patru cilindri, dar mi-a atras atenția că au renunțat la utilizarea senzorului MAF la ieșirea filtrului de aer la acesta. În urma investigațiilor, l-am găsit adăpostit într-o singură unitate în galeria de admisie, împărțindu-l cu senzorul MAP.
Deci, presupun că ar putea exista și alte modificări de care nu sunt conștient. Primul instrument pe care l-am cumpărat a fost scanerul; voi continua să-l folosesc pe măsură ce primesc dovezi fizice, deoarece găsesc defecțiuni care necesită unelte speciale.
Manualul pe care l-am descărcat este Manualul de service VW JETTA, GOLF, GTI Platform A4. Este un manual excelent (îl recomand). Am imprimat aproximativ 1.900 de pagini, dar motorul respectiv nu este inclus, așa că voi verifica ce recomandați pentru a vedea dacă pot afla altceva.
Mulțumesc încă o dată pentru informații și te vom ține la curent cu progresul tău. Horacio.