Căutare MDM

Buletin

Pompă de apă Eco Sport din 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12533 prin manual-mecanic
Pompă de apă Eco Sport 2004 Publicat de manual-mecanica
Chiar dacă sunt mecanic experimentat, am avut o problemă la schimbarea unei pompe de apă la un Eco Sport din 2004, are motor 2.0 cu arbori cu came dubli precum Focus și alte Ford-uri, chestia e că are doar 3 șuruburi și de obicei iese foarte ușor, chestia e că nu a ieșit așa ușor și mi-a provocat multe bătăi de cap, după ce am încercat să o scot cu dalta am reușit să-mi rup doar un picior, ei bine, în cele din urmă am scos farul dreapta și așa am avut acces mai bun, recomandarea mea pentru aceste pompe super blocate (ceea ce este rar), este să luați o rangă și un ciocan mare și să loviți puternic deasupra lângă rotor, odată ce s-a desprins, am introdus o șurubelniță în sus și am lovit de jos, am făcut-o din nou deasupra ca să introduc mai multă șurubelniță și data viitoare când am lovit deasupra a ieșit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12543 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pompă de apă Eco Sport 2004
Salut prietene, am avut aceeași experiență cu același model. Cred că pașii pe care i-am urmat au fost aceiași. Pentru informarea ta, folia de protecție pe care o am a fost de mare ajutor, deoarece include și defalcarea aceluiași motor. Îți voi trimite o folie de protecție pentru PC acolo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.