Căutare MDM

Buletin

Pompă de apă Eco Sport din 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12533 prin manual-mecanic
Pompă de apă pentru Eco Sport din 2004. Publicat de manual-mecanica
Deși sunt un mecanic experimentat, am dat peste probleme în timp ce schimbam pompa de apă la un EcoSport din 2004. Are un motor de 2.0L cu arbori cu came dubli în chiulasă, la fel ca la Focus și alte Ford-uri. De obicei, este ținută în loc de doar trei șuruburi și iese ușor, dar aceasta nu a fost atât de simplă și mi-a dat multe bătăi de cap. După ce am încercat să o scot cu o daltă, am reușit să rup doar una dintre urechi. În cele din urmă, am scos farul din dreapta, ceea ce mi-a oferit un acces mai bun. Sfatul meu pentru aceste pompe care sunt atât de blocate (ceea ce este rar) este să luați o pârghie și un ciocan mare și să o loviți puternic în partea de sus, lângă rotor. După ce se slăbește, introduceți o șurubelniță în partea de sus și loviți-o ușor de jos. Repetați acest proces în partea de sus pentru a împinge șurubelnița mai departe, iar data viitoare când o loviți ușor în partea de sus, iese complet.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12543 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Pompă de apă pentru Eco Sport din 2004
Salut prietene, am avut aceeași experiență cu același model. Cred că pașii pe care i-am urmat au fost aceiași. Ca o notă suplimentară, screensaver-ul pe care îl am a fost foarte util, deoarece include o schemă a pieselor pentru același motor. Atașez un screensaver pentru PC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.