Căutare MDM

Buletin

simbolul de ajutor urgent al Peugeot-ului meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12461 prin manual-mecanic
Simbol de ajutor urgent pe Peugeot-ul meu Publicat de manual-mecanica
Salut, acum ceva timp, când mă întorceam acasă, s-a aprins un martor luminos pe bordul Peugeot-ului meu 406. Nu sunt sigur cum să explic, așa că un site web care să explice simbolurile sau ceva de genul ăsta ar fi de mare ajutor. Este portocaliu, situat în colțul din dreapta sus al bordului, lângă schimbătorul de viteze. Este portocaliu. Este ca o cataramă de curea (adică, o curea de om, ca formă). Este ca o cataramă: este punctată pe o parte și netedă pe cealaltă. Nu este o lumină fixă; clipește. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12496 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor urgent cu simbolul meu Peugeot
Nu e cea în care scrie să pui centura de siguranță? În orice caz, toate simbolurile apar în manualul de utilizare. Cred că e aici pe pagină, și în manualul de service și el, dar e multă informație.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12497 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor urgent cu simbolul meu Peugeot
Am uitat, dacă lumina e galbenă și nu roșie nu prea ai de ce să-ți faci griji, funcționează lumina de aer condiționat?