Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU CULBUTORUL HYUNDAY MATRIX

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12457 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ CU CULBUTORUL HYUNDAY MATRIX Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor:

La Matrix-ul meu cu 3 cilindri, o culbutoare a ieșit și a zgâriat ușor arborele cu came.

Cred că o simplă pilire a arborelui cu came și o nichelare ar putea funcționa, deoarece nu am suficiente cunoștințe pentru a înlocui arborele cu came și cureaua de distribuție, care ar trebui și ele înlocuite.

Problema este la culbutoare. Nu știu dacă voi putea să o înlocuiesc fără să demontez arborele cu came sau dacă există o unealtă pentru acest tip de defecțiune.

Dacă mă puteți ajuta, v-aș fi recunoscător în avans.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12483 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: PROBLEMĂ CU CULBUTORUL HYUNDAY MATRIX
Din păcate, va trebui să scoți arborele cu came, nu există altă cale, și asta dacă ai noroc și nu trebuie să demontezi chiulasa ca la alte modele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12822 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: PROBLEMĂ CU CULBUTORUL HYUNDAY MATRIX
Mulțumesc pentru tot. Am procedat în felul următor: cu ajutorul altei persoane, am reușit să introduc culbutorul fără a scoate arborele cu came. Mai întâi am îndreptat o supapă îndoită și am pilit puțin arborele cu came. Deocamdată funcționează și nu știu cât va rezista.

Cu cele mai bune urări și mulțumiri tuturor celor care fac posibil acest forum.