Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU CULBUTORUL HYUNDAY MATRIX

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12457 prin manual-mecanic
Problemă cu bascula Hyundai Matrix. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor:

La Matrix-ul meu cu 3 cilindri, s-a rupt o culbutoare și a deteriorat ușor arborele cu came.

Cred că prin simpla pilire a arborelui cu came și încercarea de a-l netezi perfect, ar putea funcționa puțin, deoarece nu am expertiza necesară pentru a înlocui arborele cu came și cureaua de distribuție, care ar trebui, de asemenea, rezolvate.

Problema mea este cu culbutorul; nu știu dacă îl pot înlocui fără a demonta arborele cu came sau dacă există o unealtă specială pentru acest tip de reparație.

Orice ajutor ar fi foarte apreciat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12483 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe această temă Re: PROBLEMĂ CU CULBUTORUL HYUNDAI MATRIX
Din păcate, va trebui să scoți arborele cu came; nu există altă cale, și asta doar dacă ai noroc și nu trebuie să scoți chiulasa ca la alte modele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12822 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe această temă Re: PROBLEMĂ CU CULBUTORUL HYUNDAI MATRIX
Mulțumesc pentru tot. Am făcut-o așa: cu ajutorul altcuiva, am reușit să montez culbutorul fără să demontez arborele cu came. Mai întâi am îndreptat o supapă îndoită și am pilit puțin arborele cu came. Deocamdată funcționează, dar nu știu cât va rezista.

Noroc și mulțumesc tuturor celor care fac posibil acest forum.