Căutare MDM

Buletin

indicator 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12376 prin manual-mecanic
pointer 2002 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou aici. Poate cineva să-mi trimită un manual pentru Pointer-ul din 2002? În plus, am o problemă uriașă: pedalele se încing foarte tare și consumă mult combustibil. ?????? :prostie:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12532 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pointer 2002
Nu am manual pentru indicator momentan, deoarece, deși am un model din 2001, nu am avut nevoie de el. Încălzirea în partea inferioară a mașinii ar putea fi din cauza unui convertor catalitic înfundat (care ar putea crește și consumul de combustibil) sau îi lipsește izolația care venea inițial în partea inferioară a mașinii. Există mai mulți factori pentru care ar putea consuma mai mult combustibil. Presupun că este bine reglat. Dacă nu, începe prin a face asta și schimbă firele bujiei, verifică capacul și discul (din 2004 încoace este deja defect). Faptul că senzorul de temperatură se defectează este foarte frecvent la această mașină și crește consumul. Dacă nu știi cum să verifici senzorii, poți verifica în videoclipurile cu senzorii de pe YouTube. Dacă pur și simplu nu reușești, cel mai sănătos lucru este să-l trimiți la scanare. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.