Căutare MDM

Buletin

MICRA 1.5D nu se oprește!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12378 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: MICRA 1.5D nu se oprește!!!!
De obicei nu sunt foarte scumpe, sunt rotunde cu un cablu mic în partea de sus. Uneori, acest cablu este acoperit cu un capac de cauciuc pentru ca terminalul să nu se deterioreze. Trebuie să-l vezi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12379 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult.
Voi vedea dacă îl pot găsi și, de îndată ce îl văd, vă voi anunța dacă găsesc ceva.
Mulțumesc încă o dată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12411 prin manual-mecanic
Mi s-a întâmplat o dată, era cablul de masă al bateriei care nu făcea contact cu șasiul, verifică bine cablul și traseul, uneori se sulfatează sau se slăbește, apoi acea supapă dacă o demontezi, fii atent la știft, poate cădea, verifică dacă iese cu aluminiu rămas, dacă da, pompa este defectă și pierde metal, dar nu știu câți kilometri ai parcurs, dar în primul rând verifică cablurile bateriei așa cum ți-am spus, dacă ai un cablu auxiliar îl poți pune de la baterie la motor și să testezi, asigură-te că face contact bun și testează dacă totul este în regulă EUREKA, dacă nu încearcă să oprească mașina și dacă nu se oprește, folosește cablul de masă așa cum ți-am spus, mai întâi testează direct la motor și dacă nu se oprește, conectează-l la caroserie, amintește-ți de cablul NEGATIV AL BATERIEI. Salutări