Căutare MDM

Buletin

Salut, bună dimineața tuturor, sunt nou.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12313 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sunt nou. Publicat de manual-mecanica
Am vrut să comentez o mică problemă pe care o am
. Sper că cineva știe ceva. Am un Seat Inka și portiera rămâne deschisă. Adică, pun cheia să o încui și încuietoarea se mișcă în sus și în jos, dar portiera rămâne deschisă. Știe cineva ce ar putea fi, dacă ceva e slăbit sau stricat? Mulțumesc tuturor. Voi trece mâine să văd dacă a mai citit cineva acest comentariu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12336 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Salut tuturor, sunt nou.
Salut, nu sunt familiarizat cu mașina respectivă. Nu am văzut și nu am auzit de ea niciodată unde locuiesc. Dar am avut această problemă și cu alte mașini și, de obicei, este din cauza faptului că încuietoarea este murdară, ceea ce face ca motorul încuietorii să se blocheze. Îți recomand să o cureți, să o lubrifiezi și să o testezi... Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12369 prin manual-mecanic
Mulțumesc, prietene. O să mă destind puțin și o să văd. O altă întrebare: kilometrajul este digital, dar în dimineața asta era gol. Știi ce ar putea fi? Are baterie? Mulțumesc, prietene. Cu cele mai bune gânduri. Ai grijă de tine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12372 prin manual-mecanic
OK, PRIETENE, ÎȚI PREZENTEZ CÂTEVA MANUALE GRATUITE ȘI ONLINE PENTRU CONSULTARE. VERIFICĂ LINKUL PENTRU

MANUALE DE REPARAȚII ȘI UTILIZATOR GRATUITE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12414 prin manual-mecanic
Bara care merge de la cilindrul ușii la încuietoare s-a slăbit probabil. Când o închideți, este posibil să simțiți cum încuietoarea face clic sau se mișcă liber. Dacă da, cel mai probabil este ceea ce am menționat.