Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Golf MK2

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12310 prin manual-mecanic
Problemă cu Golf MK2 Publicat de manual-mecanica
Salut, am o mică problemă cu un Golf MK2 de 16v. L-am cumpărat recent și mașina are multe rateuri. Merge bine până la 3-4.000 rpm, dar de acolo începe să aibă rateuri. Se oprește și se chinuie să tura, iar cu cât treapta de viteză e mai mare, cu atât se întâmplă mai repede. Teoria mea este că pompa de combustibil nu e cea potrivită. A mea e un 1.8 16v cu injecție K-Jetronic și am senzația că merge cu un GTI de 8v cu injecție DigiFan. Știe cineva presiunile de combustibil la care funcționează ambele mașini? Și, dacă tot sunt la asta, dacă cineva știe ce rezervor de transfer ar funcționa, ar fi o adevărată încântare, pentru că am o pompă de combustibil, dar carcasa e diferită.

Uf! Ce grămadă imensă mi-a mai rămas!
Dacă nu ați murit citind, aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre;)

. Cu cele mai bune urări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12502 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Golf MK2
Uite, Golf-ul cu injecție electronică folosește o singură pompă, care este în jur de 25-27 kg pe galon; injecția mecanică a modelelor de 16 volți necesită mult mai multă presiune. Acestea folosesc două pompe: una de joasă presiune (în rezervor) și una de înaltă presiune, amplasată sub bancheta din spate, pe partea pasagerului; această pompă are o presiune care depășește 45 kg pe galon.
Nu exclude o posibilă defecțiune a distribuitorului de combustibil folosit la aceste mașini; au diafragme în interior care se rup și provoacă această defecțiune; uneori chiar se îneacă pentru că pierd prea multă benzină. Sper că sfatul meu te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.