Căutare MDM

Buletin

RECENZII ȘI MODIFICĂRI LA PEUGEOT PARTNER 1.9 D 71 C

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #12257 prin manual-mecanic
Salut prieteni, aș vrea să știu dacă îmi puteți spune intervalele de service și înlocuire pentru componentele unui Peugeot Partner 1.9 diesel 71 CP, cum ar fi cureaua de distribuție, filtrul de ulei etc., deoarece am cumpărat unul second-hand și nu mi-au fost furnizate aceste informații. Mulțumesc și vă mulțumesc. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12384 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: RECENZII ȘI MODIFICĂRI LA PEUGEOT PARTNER 1.9 D 71 C
Am un Peugeot și schimb cureaua de distribuție la fiecare 120.000 km. Te sfătuiesc, chiar dacă e puțin mai scump, să schimbi tot kitul de distribuție plus pompa de apă, cureaua auxiliară și întinzătoarele. În felul acesta nu va trebui să-ți faci griji pentru asta încă 120.000 km. Cât despre schimburile de ulei și filtru, eu personal le schimb la fiecare 20.000 km, toate cu ulei semisintetic; nu e o cheltuială excesivă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.