Căutare MDM

Buletin

Revizie generală

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12480 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Revizie generală
Scurgerile pot fi verificate, dar care a fost primul lucru pe care ți l-au făcut în această supratensiune pe care ți-au efectuat-o? Poți măsura compresia, dar nu cred că ai probleme acolo, această pierdere ar fi în orice moment nu mare, problema trebuie să fie altceva, acum prezența uleiului ar putea fi din cauza unei contrapresiuni a sistemului cauzate de segmenți în stare proastă, acum, ei bine, ca sfat și nu o lua greșit, dar oamenii tind să dea vina pe mecanici atunci când vehiculul lor după o reparație rămâne cu o problemă pe care nu o avea și ar trebui să te gândești că dacă vehiculul se defectează complet nu există nicio problemă, dacă repari doar o parte din el, logic, problema va fi accentuată sau va deveni vizibilă, pe de o parte de aceea te rog să-mi spui ce ți s-a făcut în supratensiune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12628 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Revizie generală
Costul a fost de aproximativ Q8,400.00, adică aproximativ $1,000.
Compresiile au fost măsurate, iar mecanicul mi-a spus că sunt în limite normale.
În ceea ce privește lucrarea, a fost clar, concis și direct în ceea ce privește schimbarea a tot ce era necesar și efectuarea unei revizii complete. Având în vedere prețul pe care
mi l-a oferit, înțeleg că ar fi trebuit să o facă. Am menționat, de asemenea, că dacă era mai bine să înlocuim motorul, îl puteam cumpăra, dar el a menționat că nu era necesar. A spus că ar fi mai ieftin, dar ulterior, am fost informat în altă parte că ar costa la fel să înlocuim motorul cu altul în stare perfectă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.