Căutare MDM

Buletin

Tije IMRC (controlul galeriei de admisie)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12237 prin manual-mecanic
Tije IMRC (controlul galeriei de admisie) Publicat de manual-mecanica
Am probleme cu tijele actuatoarelor IMRC de la un Ford Windstar din 2000. Au dispărut la ultima reparație și aș vrea să găsesc o fotografie sau o diagramă pentru a le putea fabrica, deoarece nu le găsesc la magazinele de piese de schimb.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27497 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Tije IMRC (controlul galeriei de admisie)
Salut, poți să-mi spui dacă ai găsit tijele de direcție la camion? Am și eu aceeași problemă.
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 zile #27562 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Tije IMRC (controlul galeriei de admisie)
Nu i-am găsit online. Mi-au spus că trebuie să cumpăr senzorul care venea cu jojele de nivel. Ceea ce am făcut a fost să mă uit la jojele de nivel de la o altă camionetă și să fac una similară. Asta mi-a rezolvat problema.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 zile #27564 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns, am rezolvat deja problema. Un prieten mi-a luat niște biele second-hand. Lucrează la un dealer Ford și mi le-a vândut. Cu stimă. :)