Căutare MDM

Buletin

Alarmă alternator fără încărcare la Opel Monterey

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12204 prin manual-mecanic
Alarmă alternator lipsă la Opel Monterey Publicat de manual-mecanica
Salut, am înlocuit recent alternatorul la un Opel Monterey (motor Isuzu 4GJ2), iar martorii luminoși (indicatorii de pe tabloul de bord) pentru neîncărcarea bateriei și alte martori luminoși nu se resetează.
Noul alternator se încarcă corect...aveți idei?
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12231 prin manual-mecanic
Mai întâi verificați dacă toate cablurile sunt conectate. Dacă totul este în regulă, ar putea exista o problemă la conexiunile de ieșire ale alternatorului, care sunt cele care transmit semnalul către placă. Câmpurile ar putea fi inversate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12247 prin manual-mecanic
Primul lucru este să verificați siguranțele, ar trebui să aibă o siguranță de sarcină, apoi încercați asta, deconectați comutatorul alternatorului, puneți contactul, verificați dacă martorul bateriei este încă aprins, nu ar trebui să fie, apoi cu un tester de curent, pe comutatorul alternatorului, ar trebui să ajungă cel puțin o linie că atunci când puneți testerul pe negativ, masă, sau șasiu, nu știu cum îi spuneți, ar trebui să marcați martorul bateriei, celelalte cabluri de pe comutator ar trebui să fie baterie sau poate aprindere, dacă se întâmplă asta, posibil regulatorul integrat se defectează deoarece regulatorul are două funcții, una este de a încărca cei 14,5 volți de care are nevoie sistemul și cealaltă este de a stinge martorul bateriei.
Vă rog să-mi răspundeți cum a decurs problema dvs.