Căutare MDM

Buletin

SCHIMBARE FILTRU DE ULEI LA TERRANO II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12271 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea filtrului de ulei la un Terrano II
E un Terrano 2 cu motor de 2700 TD cu intercooler.

Am văzut că nu am de ales decât să am răbdare și să mă las cu mâna unui chirurg, hehe. Am îndrăznit și am intrat într-un atelier oficial Nissan. Fără alte prelungiri, m-am dus la un mecanic și l-am întrebat... și mi-a spus că e lapte de capră, dar că se poate schimba până la urmă.

Mulțumesc mult, băieți!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni - Acum 15 ani și 4 luni #12343 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea filtrului de ulei la un Terrano II
Uite, am un Nissan Mistral TD27 și, ca să scot filtrul de ulei, rotesc roata stângă și lucrez de jos. Recomand să folosesc o curea pentru a scoate filtrul.
Ultima ediție: acum 15 ani și 4 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12383 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, Toroca! Săptămâna asta, când voi avea timp, voi încerca să fac asta ca să văd dacă am mai mult spațiu. Mulțumesc foarte mult. ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12576 prin manual-mecanic
Dacă e vorba de Terrano, cred că pe lateralul roții există o gaură acoperită cu un elastic. O muți într-o parte și de acolo poți accesa filtrul.