Căutare MDM

Buletin

SCHIMBARE FILTRU DE ULEI LA TERRANO II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12200 prin manual-mecanic
SCHIMBAREA FILTRULUI DE ULEI LA TERRANO II Publicat de manual-mecanica
Hei, oameni buni, sunt nou pe aici și cam începător și în mecanica auto. Motocicletele sunt singurele lucruri cu care sunt familiarizat, având în vedere că am curse și le-am bătut toată viața. Hehehe. Dar am un Nissan Terrano 2 pe care l-am moștenit acum un an și acum vreau să-l pun la zi. Nu o să-l iau acasă și să-mi ceară mii de dolari pentru niște prostii. Deocamdată, am schimbat filtrul de combustibil, filtrul de aer, am pus o bară față destul de frumoasă și în această dimineață m-am dus să schimb uleiul și filtrul de ulei. Și prima mică problemă, după un timp am găsit unde era nenorocitul de filtru, e o pacoste, aproape inaccesibil sub radiatorul intercoolerului. De dedesubt am văzut că nu pot ajunge la el cum trebuie. Și mai ales, între filtrul de aer și pompa ABS e într-o stare foarte proastă. E foarte, foarte rău. Voiam să știu. Dacă există vreun truc sau demontare la care să fie ușor de accesat bine și la care măcar o mână să se potrivească bine pentru a putea introduce cheia filtrului și a o slăbi puțin,

doar atât era, orice truc ca demontarea acelui filtru să nu fie o bătaie de cap,

vă mulțumesc anticipat,

salutări!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12229 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea filtrului de ulei la un Terrano II
Terrano 2 are un filtru cu elemente? Sau ai filtrul obișnuit?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12239 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea filtrului de ulei la un Terrano II
Păi, e vorba de SUV-ul Nissan Terrano 2 din 2001. În principiu, filtrul e simplu, dar o să pun întrebarea asta pentru orice eventualitate... Mulțumesc mult, omule!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12253 prin manual-mecanic
FUNCȚIONEAZĂ, DAR TREBUIE SĂ AIB RĂBDARE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12255 prin manual-mecanic
Motorul Terrano 2 3000 are un filtru cu element - Motorul Terrano 2 2700 are un filtru normal, ce motor are al tău?