Căutare MDM

Buletin

DIAGNOSTIC FORD FOCUS TDCI ACHIZIȚIONAT ÎN 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12190 prin manual-mecanic
Bună ziua, sunt nou pe forum și aș vrea să știu dacă cineva a reușit să citească codurile de eroare pentru Ford Focus TDCi din 2003
și ce echipamente au folosit. Acest vehicul are un conector OBD, dar nu îndeplinește toate cerințele acestui protocol, deoarece nu a devenit obligatoriu pentru vehiculele diesel până în 2004. Am citit pe unele forumuri că nici interfața ELM327 nu este compatibilă cu acest vehicul. Aș aprecia orice ajutor în acest sens.
P.S. Am manualele de service originale de la producător pentru acest model, dar nu știu cum să le încarc. Poate cineva să-mi explice? Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12205 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: DIAGNOSTICĂ FORD FOCUS TDCI ACHIZIȚIONAT ÎN 2003
Salut. M-am conectat cu Axone-ul fără probleme, dar nu-mi amintesc dacă am avut nevoie de un adaptor OBD. Dacă are 2000 cmc sau 1600 de la Citroen, încearcă să-l adaugi ca pe un C4, de exemplu. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.