Căutare MDM

Buletin

Probleme cu motorul Mazda Allegro 1.6, anul 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12160 prin manual-mecanic
Salutări,
apelez la acest forum pentru puțin ajutor cu o problemă pe care o am cu mașina mea.
Scoate un sunet ciudat. Mi-au spus că ar putea fi rulmenții. Se pare că erau în regulă. Apoi mi-au recomandat să schimb capătul axului trepiedului, ceea ce am și făcut. Cu toate acestea, înlocuirea nu a fost cea originală pentru că nu există. Am pus una de la un Ford Lance sau Leicester (piesa este aproape aceeași). Totuși, mi-au dat-o și sună oribil, ca două discuri care se freacă una de alta. Volanul se rotește complet când înainte traversa doar o parte.
Vă rog, aș fi recunoscător dacă cineva m-ar putea ajuta cu o soluție. Reprezentanța este foarte scumpă.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12196 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu un motor Mazda Allegro 1.6 din 2000
Vă rugăm să specificați dacă zgomotul este în timpul mersului sau la frânare, dacă plăcuțele de frână au fost deja inspectate, dacă anvelopele au fost rotate, dacă alinierea direcției și anvelopele au fost echilibrate. Spuneți-ne și voi fi atent la preocupările dumneavoastră pentru a vă putea oferi un ajutor mai precis. Cu stimă. Vă rugăm să ne spuneți unde vă aflați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.