Căutare MDM

Buletin

direcție Hyundai Accent Vision model 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17117 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Direcția Hyundai Accent Vision model 2008
Bună ziua, am un Accent Vision din 2007 și chiar astăzi am întâmpinat o eroare de direcție. S-a înțepenit și s-a aprins martorul luminos EPS. Care ar putea fi cauza? Mă puteți ajuta cu această problemă? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17148 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Direcția Hyundai Accent Vision model 2008
Este exact același lucru despre care vorbește Arriva. Este o problemă pe care o au aceste vehicule și este extrem de dificilă pentru că nu mai funcționează și trebuie să tragi sistemul electric și mecanica. Se defectează cutia electrică, se arde comanda și se deteriorează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17289 prin manual-mecanic
Salut, știi că trebuie doar să mergi la orice service tehnic Hyundai și au obligația să schimbe sistemul de câte ori este nevoie, cu sau fără garanția la zi. Asta s-a întâmplat aici în Chile și în alte locuri au publicat-o. Du-te și vezi. Pa și mult noroc. Toate astea sunt gratuite pentru că problema e la nivel mondial, totul e gratuit, prietene.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39037 prin manual-mecanic
Ai manualul pentru Hyundai Vision 1.4 2007.