Căutare MDM

Buletin

Cum se schimbă contactul la un Kangoo?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12088 prin manual-mecanic
Cum se schimbă contactul la un Kangoo? Publicat de manual-mecanica
Am nevoie de ajutor pentru a înlocui cilindrul încuietorii de contact la Renault Kangoo-ul meu. Nu sunt mecanic și sunt falit. Pot să o fac singur sau este prea complicat? Am manualul mecanicului, dar nu găsesc secțiunea care îmi spune cum să scot cilindrul încuietorii și să-l înlocuiesc. Mulțumesc foarte mult. Sper că cineva mă poate ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12101 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cum se schimbă contactul la un Kangoo?
Trebuie să scoți partea inferioară unde intră volanul, apoi partea superioară, dar ai grijă ca să scoți toată tabla trebuie să scoți 4 șuruburi de ancorare. Problema este că doar două dintre acestea au cap, iar celelalte sunt netede. Ar trebui să fii sincer sau să folosești un dremel pentru a face o linie pentru a le scoate cu o șurubelniță cu cap plat. Dar ai grijă, cheia ta este codată? Dacă da, problema se agravează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.