Căutare MDM

Buletin

ÎNDOIALĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12057 prin manual-mecanic
ÎNTREBARE Postată de manual-mecanica
BUNĂ, DACĂ MĂ POT AJUTA CINEVA, VĂ ROG, AS VREA SĂ ȘTIU DE CE SE APRINDE UN LUMIN INDICĂ UN MOTOR LA UN DAEWOO CIELO DIN 94, ȘI ÎN LATERAL EXISTĂ ȘI UN LUMIN MEREU APRINS CARE ESTE CA O CARTE DESCHISĂ, VĂ ROG, DACĂ MĂ POT AJUTA CINEVA, AS VREA SĂ VĂD DE CE SE APRINDE ACESTE LUMINI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12065 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul ÎNTREBARE
Cea a motorului este verificarea care te avertizează asupra unei probleme la sistemul de injecție a combustibilului, fiind un cer cel mai probabil este că este vorba de senzorul de temperatură, dar scanerul va spune adevărul, este mai bine să folosești aparatul de diagnosticare pentru a clarifica orice îndoială.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12066 prin manual-mecanic
De asemenea, este important să ne spui ce este în neregulă cu mașina, ca să nu observăm nicio mișcare incomodă, smucituri sau altceva. Ar putea fi vina senzorului de oxigen. Dar dă-ne mai multe detalii.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12070 prin manual-mecanic
Uite, ce simt eu când conduc e că atunci când sunt pe un drum asfaltat și urc panta se mișcă normal și dintr-un moment în altul mașina reacționează și începe să reacționeze foarte bine.