Căutare MDM

Buletin

Problemă cu trapa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 4 luni #1203 prin manual-mecanic
Problemă cu trapa panoramă Publicat de manual-mecanica
Aș vrea să știu care sunt posibilele motive pentru care o trapă de plafon s-ar putea opri din funcționare. Și dacă este vorba de o siguranță, poate cineva să-mi spună care este siguranța trapei de plafon la un Peugeot 206 GTI, din moment ce nu am manual. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 4 luni #1209 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu trapa panoramică
O să întreb un prieten de-al meu care lucrează la Peugeot, oricum, în manualul de instrucțiuni al mașinii, la secțiunea „siguranțe, înlocuire bec, schimbare roată...) sunt siguranțele mașinii și amplasarea lor, așa că în primul rând caută-le în manualul de instrucțiuni, TOȚI avem nenorocitul obicei de a folosi orice gadget fără să citim mai întâi la ce folosește fiecare buton și apoi se strică!!! (glumesc).

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 4 luni #1225 prin manual-mecanic
Ascultați această enciclopedie auto vorbită, Megabeat. Este corect să vă sfătuiască ce service auto v-ar fi dat o pauză ca să nu vă repare Peugeot-ul.

CITIREA MANUALULUI DE UTILIZARE ESTE IMPORTANTĂ.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 4 luni #1233 prin manual-mecanic
Salut.
Aș verifica mai întâi siguranțele, cum spun ceilalți.
Apoi aș verifica butonul cu un multimetru.
Următorul pas este să văd dacă primește pozitiv și masă.
Dacă toate acestea sunt în regulă, aplică curent direct la motor și, dacă funcționează, e clar că este un fir între buton și motor.
Sper să ajungă la timp și să fie util.
Cu respect
,
editare: Dacă trapa nu este instalată din fabrică, cel mai probabil cineva deștept a primit curent de la plafoniera interioară. În acest caz, e posibil să se fi ars siguranța luminii interioare sau siguranța plafonierei în sine, care de obicei este în carcasa butonului.