Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu Grand Voyager Plymouth 96, 4 cilindri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #11980 prin manual-mecanic
Bună ziua, sunt nou în lumea mașinilor și nu știu ce e în neregulă cu camioneta mea, este un Plymouth Voyager din 96, 4 cilindri, motor 2.4, se pare că motorul are un zgomot constant de bătăi sau „taca-taca” și mecanicul meu a schimbat cele 16 supape sau puncte, și deși a scăzut, bătăile se mai aud, la care mecanicul a răspuns că la aceste motoare Chrysler cu arbori cu came dubli, acest zgomot este normal, iar întrebarea mea este următoarea, este într-adevăr normal? Ar putea ascunde o problemă gravă? Dacă cineva mă poate ajuta, aș aprecia foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12031 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ajutor cu Grand Voyager Plymouth 96, 4 cilindri.
Niciun zgomot nu este normal într-un vehicul, pentru că dacă ar fi normal atunci ar avea acest zgomot din fabrică. Acum, chestia cu zgomotul e puțin complicat de discutat pe forumuri, deoarece o taca taca pari poate fi un troc troc pentru noi și asta schimbă totul. Acum, acest zgomot scade pe măsură ce trece ziua sau este mereu același? Celălalt lucru de luat în considerare este că, dacă vehiculul tău are lanț de distribuție și nu mail, acest zgomot ar putea fi derutant. Cel mai bine este să ceri o a doua opinie de la un alt mecanic, acesta ar fi sfatul meu. Ai grijă, nu le spune nimic, răspunde doar dacă te întreabă, nu menționa schimbarea culbutoarelor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12034 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ajutor cu Grand Voyager Plymouth 96, 4 cilindri.
Mulțumesc pentru părere. În legătură cu asta, aș vrea să-ți spun că scade puțin pe parcursul zilei. Am aplicat și Restore și a mai scăzut puțin, dar bătăile ușoare din motor continuă. Nu știu dacă are lanț de distribuție, dar același mecanic a spus mai târziu că ar putea fi lagărele arborelui cotit sau ceva de genul ăsta. Sincer, nu înțeleg motoarele, dar cred că asta a vrut să spună. Dar ai dreptate. Ar fi cel mai bine să ceri o a doua părere de la un alt mecanic. Mulțumesc pentru ajutor.