Căutare MDM

Buletin

problemă cu americanul meu cuantic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #11970 prin manual-mecanic
Problemă cu American Quantum-ul meu Publicat de manual-mecanica
PRIETENI, MĂ POATE AJUTA CINEVA CU VW QUANTUMUL MEU, DIN CARE UMEAZĂ PREA MULT DOUĂ BUJII, PÂNĂ SE OPRĂTEȘTE MOTORUL DIN CAUZA ACUMULĂRII DE BENZINĂ. ARE UN SISTEM DE INJECȚIE DIRECTĂ BOSCH-K-JETRONIC CU 5 CILINDRI. DACĂ ȘTIȚI DE UNDE SĂ LUAȚI MANUALUL PENTRU A-L CALIBRA SAU DACĂ ESTE CINEVA CARE PROCEDEAZĂ ÎN ACESTE CAZURI,
:uscat: PRIETENUL VOSTRU ESCOT 02

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12029 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu American Quantum-ul meu
Prietene, sistemul k jetronic e puțin complex, dacă poți comunica cu megabeat_1, el cunoaște bine sistemul acela, acum calibrarea injectoarelor nu o vei putea face deoarece este nevoie de o mașinărie foarte specială, ce poți încerca să vezi dacă injectoarele sunt într-adevăr problema este următorul lucru, scoate-le pe cele două care udă bujiile și pune-le în alt loc, adică schimbă-le poziția cu alte două care nu o fac, dacă problema se schimbă de la cilindru la cilindru odată cu injectorul atunci asta e problema, dacă problema persistă și udă aceleași bujii e deja o problemă de compresie a motorului sau ceva de genul ăsta, testează și anunță-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.