Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU INJECȚIA LA DAEWOO LANOS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11862 prin manual-mecanic
PROBLEME CU INJECȚIA DAEWOO LANOS Publicat de manual-mecanica
Sper că cineva mă poate ajuta.
Nu primesc suficiente impulsuri de injecție la injectoare pentru a le deschide și a permite curgerea combustibilului. Este un Daewoo Lanos.

De fapt, primesc impulsuri, dar foarte puține, abia milivolți.
Nu am schema electrică a mașinii, motiv pentru care este atât de dificil. Am verificat cablajul și senzorul de la fulie funcționează bine pentru că îmi trimite un semnal de scânteie.

CE ALTCEVA POATE FI?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11881 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU INJECȚIA DAEWOO LANOS
Prietene, testează mai întâi siguranțele și masa înainte să excluzi că e de la calculator.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12700 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU INJECȚIA DAEWOO LANOS
;) Salut, Yovany din Columbia. Verifică masa cablajului, în special la galeria de admisie spate. Verifică starea bateriei și punctele de sincronizare. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13286 prin manual-mecanic
Adevărul este că am aceeași problemă ca prietenul care spune că ajunge la injectoare cu puls scăzut, senzorul arborelui cotit, senzorul bobinei de minim au fost deja excluse. Se pare că problema apare când se defectează cablurile de masă sau negativ, dar a fost deja exclusă prin plasarea unor cabluri bune. Sistemul care dă curent injectoarelor, cred că funcționează cu un cablu direct de la pozitiv care vine de la comutator sau contact, pulsul este curent negativ, știu pentru că am demontat deja ramura sistemului electric dar nu se găsește defectul, chiar dacă îl scanezi, nu dă niciun tip de defecțiune, computerul este perfect. Dacă cineva știe să ajute sau are o părere, este important. Nu sunt mecanic Daewoo, sunt mecanic industrial, dar orice părere voi încerca să o înțeleg.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13306 prin manual-mecanic
Bună ziua, vă rog să ne spuneți exact care este defectul vehiculului, deoarece există un caz particular care mi s-a întâmplat acum câteva zile cu acest vehicul. Adresa mea de e-mail este