Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU INJECȚIA LA DAEWOO LANOS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #11862 prin manual-mecanic
PROBLEME CU INJECȚIA DAEWOO LANOS Publicat de manual-mecanica
Sper că cineva mă poate ajuta.
Nu primesc suficiente impulsuri de injecție la injectoare pentru a se deschide și a permite curgerea combustibilului. Este un Daewoo Lanos.

De fapt, există impulsuri, dar foarte slabe, abia milivolți.
Nu am schema electrică a vehiculului, motiv pentru care am probleme. Am verificat cablajul și senzorul de fulie funcționează bine pentru că trimite un semnal de scânteie.

CE ALTCEVA AR PUTEA FI...?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #11881 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : PROBLEME CU INJECȚIA LA DAEWOO LANOS
Prietene, testează mai întâi siguranțele și masa înainte să excluzi faptul că problema e din cauza calculatorului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12700 prin manual-mecanic
;) Salut Yovany din Columbia; verifică masa cablajului, în special la galeria de admisie din spate; verifică starea bateriei; și marcajele de distribuție de pe cureaua de distribuție. Mult succes!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #13286 prin manual-mecanic
Adevărul este că am aceeași problemă ca și prietenul care spune că există un impuls slab la injectoare. Distribuția, senzorul arborelui cotit, supapa de control al aerului la ralanti și bobina au fost deja excluse. Se pare că problema apare atunci când firele de masă sau negative sunt defecte, dar acest lucru a fost exclus prin utilizarea unor fire bune. Cred că sistemul care alimentează injectoarele funcționează cu un fir direct de la borna pozitivă a comutatorului de aprindere. Impulsul este un curent negativ; știu asta pentru că am demontat deja cablajul, dar nu pot găsi defectul. Chiar și la scanare, nu arată niciun cod de eroare. Calculatorul este în regulă. Dacă cineva știe cum să ajute sau are o părere, ar fi apreciat. Nu sunt mecanic Daewoo; sunt operator de strung industrial, dar voi încerca să înțeleg orice opinie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #13306 prin manual-mecanic
Bună ziua, vă rog să ne spuneți exact care este problema cu vehiculul, deoarece am avut o problemă anume cu acest vehicul acum câteva zile. Adresa mea de e-mail este