Căutare MDM

Buletin

EGR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11823 prin manual-mecanic
EGR Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor! Sunt nou pe forum și aș dori să salut toți membrii și să vă mulțumesc anticipat că sunteți încă un membru al acestei mari familii.....Sper că cineva mă poate ajuta cu o mică problemă......
Am un A6 3.0 din iulie 2004, l-am cumpărat la mâna a doua și recent am avut o defecțiune la bord. Când a fost instalat VAG-ul, acesta indica faptul că supapa EGR ar putea fi murdară....

Așadar, sper că cineva îmi poate spune unde este supapa EGR ca să o pot curăța și dacă există vreo imagine, tutorial sau manual despre ea, ar fi minunat.. Vă mulțumesc tuturor pentru atenție.:(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11845 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: EGR
Un astfel de prieten, sper că te poate ajuta să te uiți la supapa EGR (supapa de recirculare a gazelor de eșapament). Funcția ei este de a recircula gazele în galeria de admisie pentru a menține temperatura de ardere scăzută și a reduce emisiile.:)

Este conectată între galeria de evacuare și galeria de admisie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11846 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: EGR
Mulțumesc, prietene. L-am găsit deja, dar știi cumva vreun tutorial pentru demontarea și curățarea lui? Mulțumesc pentru contribuție și timp.