Căutare MDM

Buletin

Vitaminizarea unei persoane cu boala celiacă... și există 3

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1181 prin manual-mecanic
Vitaminizarea unei boli Celice... și sunt 3 Publicat de manual-mecanica
Să vedem, domnilor, nu mai aruncați cu cuțitele și fiți atenți. Aceasta este o pregătire pentru TERITORIALE , deci este vorba despre a scoate la maximum din mașină gândindu-vă că nu va fi o mașină de pistă, ci pentru slalom, urcări de deal și unele raliuri. 2: Nu, nu veți profana numele lui Alonso, a spus mesia, și 3: Dacă aș avea un super sponsor, aș concura în GT-uri, nu în teritoriale și 4: Cât despre a fi un pilot bun, ei bine, nu am câștigat niciodată premii, dar sunt cel mai bun în curtea mea de lumini, totuși, oricând doriți... hehehe

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1183 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Vitaminizarea unei Celica... și există 3
Bine, am înțeles.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 4 luni #1196 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Vitaminizarea unei Celica... și există 3
Ok, Sitting Bull îngroapă securea și scoate comuna de pace hahaha

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 4 luni #1197 prin manual-mecanic
Adaugă-mă pe MSN și putem să ne insultăm mai bine hahaha, glumesc, dar putem vorbi mai bine dacă suntem online, nu?

Ei bine, cine este fără de păcat să arunce primul cu piatra.

La revedere!!