Căutare MDM

Buletin

Știe cineva punctele de distribuție ale Astrei?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni - Acum 15 ani și 8 luni #11804 prin manual-mecanic
Fac o chiulasă în atelier și voiam să știu dacă cineva știe cum funcționează punctele de distribuție la Opel Astra G 1.7cdti, și cele de la Sabb 900 TID căreia zilele trecute i-am făcut distribuția și am văzut că avea un marcaj pe fiecare fulie dar nu am putut găsi marcajul ei pe blocul motor, fulia arborelui cotit chiar are marcajul ei mai sus la ora 12 pe bloc, pompa are un marcaj dar poate lua-o razna, și cum funcționează arborele cu came????? Merge și în sus, la 12 mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ultima ediție: acum 15 ani și 8 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11842 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Știe cineva care sunt punctele de sincronizare ale Astra?
Ok, am verificat deja punctele și am reglat mașina, dar există o problemă: supapele se lovesc între ele... Șeful meu spune că am schimbat supapele, dar nu cred, din moment ce le-am numerotat de la unu la șaisprezece... Ce s-ar fi putut întâmpla? Ar putea fi garnitura mai subțire?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.