Căutare MDM

Buletin

Rog o diagramă a transmisiei Easytronic.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11798 prin manual-mecanic
Solicit o diagramă a transmisiei Easytronic. Publicată de manual-mecanica
Bună ziua, aș aprecia ajutorul dumneavoastră în a trimite schema sau diagrama cutiei de viteze Easytronic. B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12014 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicit o schemă a transmisiei easytronic.
Hei prietene, îl am. Contactează-mă. De fapt, este în ultima versiune de Autodata. Sper într-un răspuns prompt. :râde: :râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14848 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicit o schemă a transmisiei easytronic.
Mulțumesc foarte mult, prietene, pentru răspuns. Am rezolvat deja problema și da, am verificat deja și este în AutoData. Mulțumesc anticipat. Vom lua legătura. :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14996 prin manual-mecanic
Scuzați-mă, aș dori să știu dacă cineva mă poate ajuta cu manualul unei transmisii Easytronic. Vă rog, mașina mea este oprită din cauza unei probleme la această transmisie. :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37249 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie urgentă de acel manual chiar acum. Dacă mă puteți ajuta, v-aș fi foarte recunoscător. Aceasta este adresa mea de e-mail.