Căutare MDM

Buletin

Salut, micul meu pantof făcut din fum albastru

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #11715 prin manual-mecanic
Salut, tocmai am aflat despre asta, portal foarte bun,

Renault 5 1978 std. 4 cilindri.

Problema cu mașina mea este:

scoate fum albastru. Mecanicul a făcut reglajul, a schimbat uleiul și a pus un obturator de fum pe care îl vând la California Ref. și nu a funcționat, e tot la fel, și mi-a cerut 1000 așa că mi-a spus că e mai bine să-l reglez și ei bine, m-am săturat de mecanic, cer ajutor să văd dacă mă puteți îndruma cum să scap de fum sau să fac eu reglajul, pas cu pas,
apreciez foarte mult

Julio Cesar

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #11720 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: Bună ziua, pantoful meu scoate fum albastru.
Bună ziua, Dacă pantoful tău este din 1978 și încă funcționează, este foarte probabil ca fumul albastru să fie din cauza uleiului care trece în camerele de ardere. Din acest motiv, ar trebui să schimbi segmenții pistonului; acest lucru ar trebui să clarifice situația.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #11901 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: Bună ziua, pantoful meu scoate fum albastru.
Renault 5 are o problemă serioasă cu segmenții, este pâinea de bază a tuturor acestor mașini și scot fum ca o mașină de discotecă, pentru a schimba segmenții ai nevoie de multe scule, trebuie să schimbi manșoanele plutitoare și inelele de etanșare ale supapelor, este un reglaj complet în realitate și îți va mai da vreo 10 ani, dacă vrei să o faci singur, nu demonta nimic până nu ne întrebi, dacă nu ai lucrat la mecanică va fi foarte dificil pentru că trebuie să demontezi cutia de viteze și pentru asta trebuie să demontezi legătura selectorului de viteze, ei bine spune-ne și mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12722 prin manual-mecanic
Pune un aditiv (o compresie maximă cu un ulei 20w50 și vezi dacă problema persistă, segmenții sunt uzați.