Salut, din nou, bine, până pe 1, când trebuie să duc mașina la Citroen. Fac teste. Nu am nimic de pierdut. Am schimbat pinii conectorului și i-am lipit bine. Apoi am folosit folie termocontractibilă. Arăta foarte interesant. Ei bine, am pus-o. Au șters defectul la service-ul din orașul meu și după două ore de oprire, mașina e din nou la fel cu temutul martor de defect motor. Ei bine, mă gândeam, am zis, dacă scot conectorul debitmetrului și încerc, să văd cum merge mașina. Am fost surprins că mașina merge la fel cu conectorul de pe debitmetru ca și cu el scos. Deci, unul dintre cele două lucruri ar putea fi fie debitmetrul, fie că semnalul nu ajunge corect la debitmetru. Deci acum înțeleg de ce consumă mașina atât de mult și nu merge cum ar trebui. Dar dacă ar fi debitmetrul, martorul de defect motor nu ar trebui să se aprindă, nu? Ce părere aveți? După aceea, am verificat pinii să văd dacă semnalul ajunge prin Autodata, care spune să-l măsoare, dar am reușit să verific primul lucru este că, cu contactul dat și conectorul scos, verificând pinul 6 și masa, ar trebui să dea 11 până la 14v. și mi le dă, al doilea este cu contactul dat și conectorul introdus, iar al treilea este cu conectorul conectat și motorul la ralanti, am reușit să verific primul pentru că al doilea și al treilea cum fac asta și unde măsor dacă conectorul este conectat, aici vă las o fotografie cu Autodata să vedeți ce părere aveți.
 www.subirimagenes.com/fondosycapturas-autodata-4112478.html
 mulțumesc și salutări.