Căutare MDM

Buletin

Martor uzură plăcuțe de frână Seat Toledo 2002 TDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11689 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Seat Toledo 1.9 TDI din 2002. S-a aprins martorul plăcuțelor de frână. Le-am schimbat deja, dar martorul este încă aprins. Știe cineva de ce sau cum funcționează, din moment ce plăcuțele de frână nu au cablu, iar martorul nivelului lichidului de răcire este aprins diferit. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11690 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor uzură plăcuțe de frână Seat Toledo 2002 TDI
Sunt sigur că acele plăcuțe sunt de la acel vehicul. Spun asta pentru că Seat Toledo versiunea 2 are un fir într-una dintre plăcuțele de frână față. Pentru ca indicatorul să se oprească, circuitul trebuie să fie închis.
Funcționează astfel: un fir intră și iese din plăcuțe. Când acel fir este tăiat din cauza uzurii, face ca indicatorul plăcuțelor să se aprindă. Sper să rezolvi problema.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11694 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Martor uzură plăcuțe de frână Seat Toledo 2002 TDI
Plăcuțele sunt cele originale sau de aceea mi le-au vândut. Când le-am schimbat, nu am văzut niciun conector lângă suspensie. Mi se pare foarte ciudat, cu excepția cazului în care trebuie să șterg martorul cu computerul. Cred că e Toledo 3.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11698 prin manual-mecanic
Ai verificat nivelul lichidului de frână? De aceea se aprinde și martorul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11699 prin manual-mecanic
Aaa. Dacă are lichid, ocolește senzorul, s-ar putea să fie defect.