Căutare MDM

Buletin

Schimbarea jgheaburilor la un Megane Clas din 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11651 prin manual-mecanic
Ei bine, să vedem dacă mă poți ajuta. Am toate garniturile de cauciuc de la jgheabul de la Megane-ul meu clasic 1.6 16V 110 CP ridicate și aș vrea să știu dacă vindeți piese de schimb sau dacă este posibil să-l fac să arate mai bine adăugând altceva ca să fie neted.

Mă refer la locul unde ar trebui amplasat portbagajul de plafon. Să vedem dacă poți să-mi spui ce aș putea pune pe el ca să arate bine. Mulțumesc anticipat. Cu cele mai

bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11660 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Schimbarea jgheaburilor la un Megane Clas din 2000
Prietene, încearcă să dai o locație sau ceva de genul acesta folosind termeni tehnici, pentru că eu, de exemplu, sunt din Chile și nu înțeleg nimic din ce vrei să spui. Eu știu puțin mai explicit, de exemplu, se pune pe tocul ușii și tot ce trebuie. Mulțumesc și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni - Acum 15 ani și 6 luni #11665 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Schimbarea jgheaburilor la un Megane Clas din 2000
Acestea sunt profilele decorative de pe cele două părți ale acoperișului, lângă uși. Sper să pot face o fotografie. Sunt două profile decorative care se întind de la parbrizul din față la luneta din spate, pe ambele părți ale acoperișului.

Să vedem dacă asta face mai ușor de înțeles, mulțumesc foarte mult.
Ultima ediție: acum 15 ani și 6 luni de .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11670 prin manual-mecanic
Acum te înțeleg, haha. Vezi dacă se vând ca piese de schimb. Dar dacă vrei să le scoți, poți face asta cu puțină fibră de sticlă și chit de mastic. Doar că va trebui să le vopsești după aceea, și asta e puțin mai scump. Poți întreba la un cimitir de vechituri să vezi cum funcționează pentru tine. Faptul că nu ai unul nu e o problemă mare dacă nu plouă prea mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11680 prin manual-mecanic
Ei bine, adevărul este că tocmai am vopsit acoperișul și nu prea e cazul să-l revopsesc. Care e numele exact al acestei piese de schimb? Mai presus de orice, voi suna la centre de dezmembrare auto ca să aflu exact ce vreau și, dacă au, o voi cumpăra.

Cu cele mai bune gânduri și mulțumesc, kikemec.