Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu Fiat Ducato 2.8 1999

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12028 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu un Fiat Ducato 2.8 din 1999
A funcționat butonul de acționare la tine?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12033 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu un Fiat Ducato 2.8 din 1999
A fost perfect pentru mine. Mulțumesc, cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12041 prin manual-mecanic
SALUT BĂIEȚI, AM CUMPĂRAT UN FIAT DUCATO DIN 2003, 2.8 TURBO DIESEL ȘI AM NEVOIE DE UN MANUAL PENTRU EL. AȘ FI FOARTE APRECIAT. ÎN PLUS, LUMINILE DE PE BORD NU FUNCȚIONEAZĂ. NU ȘTIU CE CONȚINE. VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12104 prin manual-mecanic
Dacă manualul pe care îl ai pentru acel Fiat, presupun, este același cu cel din 2003, trimite-mi-l. Al meu este un 2.8 TURBO DIESEL. Dacă poți, aș aprecia foarte mult. Mulțumesc anticipat.