Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Meriva care respectă termenele limită

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11644 prin manual-mecanic
Probleme cu sincronizarea Meriva Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am probleme cu un Meriva din 2008. Motorul are un arbore cu came dublu. S-a supraîncălzit și a trebuit să înlocuiesc garnitura de chiulasă. Când am reasamblat motorul, acesta explodează la turații mici; turațiile nu depășesc 700. Când accelerez, motorul funcționează lin, dar când încetinesc, nu se oprește, dar motorul începe să explodeze. Mi s-a spus că nu mai are timp. Mă puteți ajuta? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11658 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu setarea temporizării la Meriva
Cum vă putem ajuta? De ce aveți nevoie? Dacă este vorba de o revizie, oferiți-ne informațiile complete despre mașină: cilindree, marca, modelul și anul de fabricație. Este în regulă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11663 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu setarea temporizării la Meriva
Da, ce spune bunul meu Kikemec, depinde de țară ar putea fi supapa IAC sau corpul clapetei de accelerație care nu suportă o accelerație bruscă, este un TPS electronic cu senzor în pedală, ca să nu fac mare poveste, turația de mers în gol este reprogramată cu un scaner. Cu stimă.