Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU MAȘINA MEA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11641 prin manual-mecanic
PROBLEME CU MAȘINA MEA Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un TOYOTA COROLLA cu motor 4A de 1600 cmc, injectat.
Motorul avea supape ca un vuiet. Am verificat supapele și sunetul continua. Compresiile aveau 170 în cilindrul unu și doi, 175 în cilindrul 3 și 160 în cilindrul 4. Într-o zi, garnitura chiulasei era deteriorată și a trebuit să o deschid. Am dus-o la polizor. Ne-am uitat la chiulasa, la arbore și am schimbat capacul de banc și biela și inele noi. Am reasamblat motorul, dar sunetul supapelor continuă.

Există cineva care mă poate ajuta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11643 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU MAȘINA MEA
BUNĂ DUPĂ-AMIAZA, AM UN PEUGEO 307 WAGON MODEL 2005...PROBLEMA ESTE LA TRANSMISIE, ESTE CITRONIC. MECANICUL ÎMI SPUNE CĂ ESTE O DEFECTIUNE ELECTRICĂ, IAR ELECTRICIANUL ÎMI SPUNE CĂ ESTE O DEFECTIUNE MECANICĂ. MĂ POATE AJUTA CINEVA SĂ OBȚIN MANUALUL TRANSMISIEI PENTRU ACEST VEHICUL... CA SĂ CUNOȘC MAI MULT ÎN DETALIERE TRANSMISIA ȘI SĂ NU MĂ MINTĂ MECANICII.....

EXISTĂ CINEVA CARE MĂ POATE AJUTA?[/quote]

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11726 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU MAȘINA MEA
Salut prietene, bănuiesc că ai uitat să iei în considerare blocarea pinionului arborelui cu came, care are un sistem care minimizează sunetul dintre cele două pinioane. Ca să înțelegi mai bine, se pare că are două pinioane. În interiorul acestora, există un arc. Trebuie să rotești o parte a pinionului față de cealaltă până când coincid niște goluri, în care se introduce un șurub de 8 mm. La demontarea arborelui cu came, acesta trebuie blocat înainte de a-l demonta. Acum, dacă este cazul, ar trebui să demontezi arborele cu came și să efectuezi procedura pe care am menționat-o anterior. Sper că te-am ajutat... te rog spune-mi cum merge reparația. Mulțumesc.