Căutare MDM

Buletin

Defecțiune a cutiei de viteze la un Seat Marbella din 1992

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11640 prin manual-mecanic
Salut, sunt nou pe forum. Am nevoie de ajutor cu schimbarea supapei schimbătorului de viteze la Seat-ul meu Marbella din 1992. Am scos un șurub cu cap Torx și acum nu pot schimba în marșarier.
Se poate repara sau trebuie să demontez întreaga cutie de viteze?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13738 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune a cutiei de viteze la un Seat Marbella din 1992
Salut, sunt și eu nou pe forum. Am schimbat ambreiajul la un Iwal Marbella, am scos șurubul acela și chestia cu Iwal s-a blocat. Ai găsit o soluție? Eu sunt Iwal. Dacă știi ceva, spune-mi și dacă știu, îți spun. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13744 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune a cutiei de viteze la un Seat Marbella din 1992
În ce punct se află șurubul Torx despre care vorbesc? Dacă este cel de pe levierul manetei selectorului de viteze, e doar o chestiune de reglare și gata. Nu e complicat, dar te rog să ne spui unde este șurubul ca să te pot ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13770 prin manual-mecanic
Șurubul Torx este situat lângă șurubul 17, care este cel folosit pentru înlocuirea tijei supapei. Șurubul Torx are 8 mm x 40 mm. Poate fi instalat corect fără a fi nevoie să demontați cutia? Cu stimă,