Căutare MDM

Buletin

VW Gol 2000 vibrează direcția chiar și la viteză mică

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12185 prin manual-mecanic
Probabil că fără să-l văd nu-ți pot spune.
Cu stimă.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12720 prin manual-mecanic
Uite, mi s-a întâmplat și mie cu un Sprinter, am pus roata auxiliară în față și din cauza deformării anvelopei (marca Fate) volanul a oscilat mult atât de mult încât a trebuit să cobor o roată până la acostament ca să pot merge cu cel mult 30 km/h. Spune-mi despre starea anvelopelor, în primul rând, mută roțile din spate înainte și pe cele din față înapoi. Au schimbat anvelopa la atelier (se întâmplă uneori). Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12731 prin manual-mecanic
Știi, am pus și roata de rezervă în față pentru că era nouă. Când îmi spui că poate au schimbat roata, exact la asta te referi. Nu înțeleg termenul anvelopă. Ai fi atât de amabil să mi-l explici? :aha:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni - Acum 15 ani și 4 luni #12758 prin manual-mecanic
Mai exact, au schimbat anvelopele la una dintre roțile din față. Vezi dacă se mai clatină pe drumurile pietruite. Cu cele mai bune gânduri, dacă ar fi un rulment, probabil ar face mai mult zgomot când îl corectezi pe drum. Dacă ar fi un semi-arbore, zgomotul ar trebui redus când îl pui în punctul mort. Cu cele mai bune gânduri și sper că te-am ajutat.
Ultima ediție: acum 15 ani și 4 luni de .