Căutare MDM

Buletin

VW Gol 2000 vibrează direcția chiar și la viteză mică

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #12185 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Volanul de la VW Gol 2000 vibrează chiar și la viteză mică
E probabil, dar fără să văd nu pot spune.
Cu cele mai bune urări.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12720 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Volanul de la VW Gol 2000 vibrează chiar și la viteză mică
Uite, mi s-a întâmplat ceva similar cu un Sprinter. Am pus Aukilio pe față și, din cauza deformării anvelopei (era marca Fate), volanul se clătina atât de tare încât a trebuit să pun o roată pe acostament ca să pot merge cu cel mult 30 km/h. Verifică starea anvelopelor în primul rând. Mută ​​anvelopele din spate pe față și pe cele din față pe spate. Poate au schimbat anvelopa la service (se întâmplă uneori). Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12731 prin manual-mecanic
Știi, am pus și roata de rezervă pe față pentru că era nouă. Când spui că poate au schimbat roata, ce vrei să spui mai exact? Nu înțeleg termenul „anvelopă”. Ai fi atât de amabil să-mi explici? :aha:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni - Acum 15 ani și 8 luni #12758 prin manual-mecanic
Mai precis, au schimbat anvelopa la una dintre roțile din față. Verifică dacă încă se clatină pe drumurile pietruite. Dacă ar fi un rulment de roată, ar fi mai zgomotos când îl corectezi pe șosea; dacă ar fi un arbore de transmisie, zgomotul s-ar opri când îl pui în punctul mort. Sper că te ajută.
Ultima ediție: acum 15 ani și 8 luni de .