Căutare MDM

Buletin

Defecțiune sistem antipoluare Peugeot 307 SW

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11550 prin manual-mecanic
Defecțiune sistem antipoluare Peugeot 307 SW Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor.

Am o problemă cu Peugeot-ul meu 307 SW. Acum câteva zile, s-a declanșat alarma „Avaria sistemului antipoluare”.
Am citit în alte cazuri că atunci când se întâmplă asta, mașina nu trece de 2.500 rpm, dar la al meu, nu pare să fi pierdut putere și trece de 3.000 rpm.
Am turat-o la aproximativ 4.000 rpm timp de 20 de minute pentru a vedea dacă asta va șterge avertismentul. Nu am observat nimic neobișnuit, dar nu a funcționat.
Are cineva idee ce s-ar putea întâmpla?
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11561 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune sistem antipoluare Peugeot 307 SW
Crazy Horse, cel mai bine e să dai o scanare ca să nu fii nevoit să schimbi piese doar de dragul de a le schimba. Avertismentul ăla îți spune despre o problemă cu sistemul de injecție sau cu oricare dintre componentele sale, care sunt destul de multe. Tocmai am reparat unul cu scurgeri de curent într-un cilindru. Luni am reparat un altul pentru senzorul de oxigen, iar avertismentul este același.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11592 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune sistem antipoluare Peugeot 307 SW
Am mai avut unul pentru senzorul de poziție geometrică al turbo. Deci, voi pune mașina acolo, altfel...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12767 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am un alt 307 SW 1.6 și primesc avertizare de poluare încă din primul an. După ce l-am dus în mod repetat la service, nu găsesc o soluție, nici măcar cu motorul. Adevărul este că iese destul de rău. Schimb becurile în fiecare lună, iar la 100.000 km schimb ambreiajul și radiatorul. Ținând cont că kilometrii pe care i-am parcurs i-am parcurs pe autostradă la viteze normale și conducând. Când au înlocuit radiatorul, au pus unul mai subțire, deoarece se pare că producătorul le schimbase pentru că cele anterioare făceau probleme. Și pe deasupra, acum am auzit un zgomot la cureaua de distribuție. Mulțumesc.